Partners

Hieronder zie je een overzicht van onze partners en hun laatste artikelen. Klik op een partner voor meer informatie en alle artikelen op hun eigen partnerpagina bij Duitslandnieuws.Nürnberg Messe

Nuernbergmesse

Cybersecuritybeurs it-sa 2019 van 8 tot en met 10 oktober 2019 in Neurenberg is het grootste trefpunt voor de branche in Europa. Een gezamenlijke Nederlandse inzending wordt georganiseerd door InnovationQuarter. Meer informatie over de NürnbergMesse en beurzen zoals de it-sa is in te winnen bij de officiële vertegenwoordiging in Nederland, Beech Business Promotion.

Nürnbergmesse partnerpagina

Laatste 3 berichten:


De volgende partners zijn placeholders/dummies:


Sirius Minds

Sirius Minds

Sirius Minds in Berlijn adviseert al meer dan 10 jaar startups en gevestigde bedrijven over de ontwikkeling van innovatieve verdienmodellen. Als partner van de universiteit van Oldenburg voert Sirius Minds het programma 'EXIST - Existenzgründungen aus der Wissenschaft' voor het Duitse ministerie van Economische Zaken uit.

Sirius Minds partnerpagina

Laatste 3 berichten:Partner zonder berichten maar met bio

Nuernbergmesse

Deze partner heeft geen berichten, dus toont niet de kop: laatste 3 berichten. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla nisl leo, congue eu porta in, venenatis interdum leo. Ut mattis nec sapien ac molestie.

Nürnbergmesse website