Ga naar inhoud

Talkshow

TalkshowMet FridayatSix.com organiseerden we in twee jaar meer dan 30 events voorzien van gestreamde real-time video content. Ook waren we video producent van gerenommeerde conferenties. Zoals hy.com van Axel Springer in Berlijn, de Next conferentie van de Hamburgse agency Sinner Schrader, hub:raum Demoday van Deutsche Telekom in Bonn en talloze anderen.

Multi-channel

Als nieuwsploeg werken we daarom met het grootste gemak multimediaal. En dat doen we dus al jaren met veel succes. Als diensten leveren we eigen interviews (bij een low-budget soms ook opgenomen met een selfie-stick), livestreaming as a service en imageclips.

Partner

Bij grotere en kleinere events en bij de opname van studio-programma’s werken we samen met Nomobo.tv. Een internationaal opererend productiebedrijf van Nederlandse origine.

Talkshow

FridyatSix.com deed meer dan 50 radio- en tv-shows in de Berlijnse startup scene. Als weinig anderen kennen we de spelregels van een goed en betaalbaar talkshow format. Heeft u interesse om een Duitsland-show op uw kantoor te laten uitzenden? Of mogelijk interesse in een inhoudelijke samenwerking? Neem dan contact op.

photo-spreaker

bbh-fridayat6-radioshow_5

Find this content useful? Share it with your friends!