Ga naar inhoud

Industry X talkshow – Europa dreigt generatie startups te verliezen door corona

Europa dreigt een complete generatie aan startups te verliezen vanwege het Corona-virus. In de nieuwe talkshow Industry X gemaakt in samenwerking met Niederlande Nachrichten bespreken hoofdrolspelers uit Nederland en Duitsland de onderhandelingen met de regeringen over steunmaatregelen en bespreken zij het toekomstperspectief van een digitale Europese Smart Industry.
Industry X Talkshow

Dit is de eerste podcast, de ‘Industry X Talkshow’. Een nieuw platform, waar experts uit de industrie vertellen over concrete ervaringen en acties die ze ondernemen. De talkshow wordt gehost door Peter van Harten (ambassadeur Smart Industry en directeur ISAH Deutschland GmbH) en Derk Marseille Niederlande Nachrichten/Duitslandnieuws.

Te gast zijn:

Klik hier om te luisteren:

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/industry-x-se01ep01-1

 

Industry X Talkshow en meer podcasts

Luister naar andere podcasts van Duitslandnieuws

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.