Ga naar inhoud

TWENTY2X: Toon je Nederlandse oplossingen voor Duitse uitdagingen op deze nieuwe digitale vakbeurs

De Duitse industrie zit te springen om digitale innovatie. Het is daarom voor Nederlandse ondernemers interessant om hun oplossingen te laten zien tijdens de nieuwe digitale vakbeurs TWENTY2X in Hannover. Van 17-19 maart 2020 draait het hier vooral om actuele trends als Big Data, AI, Blockchain, Cloud, AR/VR, 5G en New Work.
TWENTY2X

Met TWENTY2X is Hannover vanaf dit voorjaar een nieuwe tech-vakbeurs rijker. Van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 maart zijn Big Data, AI, Blockchain, Cloud, AR/VR, 5G en New Work de hoofdthema’s.

De grote vraag die het Duitse bedrijfsleven bezighoudt: hoe ga je als mkb’er of overheid op een duurzame manier mee met de digitalisering? Bij correct gebruik zorgen ze voor betere efficiëntie, moderniteit en ook voor nieuwe business-ideeën. TWENTY2X is een handig salesplatform voor geavanceerde IT-oplossingen voor met name de Duitse markt. De vakbeurs is opgedeeld in thema’s, en heeft een uitgebreid congresprogramma, workshops en interactieve netwerkformaten.

Business Management

Om op lange termijn zakelijk succes te garanderen, moeten bedrijven hun manier van denken veranderen. Dit maakt het noodzakelijk om de traditionele methoden van data-analyse en bedrijfsmanagement onder de loep te nemen en verder te ontwikkelen. Trends zoals kunstmatige intelligentie en Big Data helpen om dagelijkse businesses nog efficiënter te maken. Deze onderwerpen komen terug op de TWENTY2X:

 • Data Management
 • Big Data
 • Artificial Intelligence
 • Business Software: CRM, ERP
 • Cloud
 • Server & Storage

Security Solutions

Naarmate de digitalisering vordert, wordt ook het garanderen van veiligheid van belang. Het toenemende gebruik van nieuwe technologieën stelt bedrijven voor nieuwe uitdagingen: hoe kunnen cyberaanvallen worden tegengegaan? En wat is de beste manier om zowel interne bedrijfsgegevens als gevoelige klantgegevens te beschermen? Security Solutions biedt oplossingen die beveiligen en beschermen tegen cyberaanvallen.

 • IT-Security
 • Cyber Security
 • Legal Frameworks & AVG
 • Blockchain
 • Threat Management

New Tech

New Tech is de toekomstige werkplaats van TWENTY2X. Hier leren bezoekers hoe de nieuwste technologieën worden geïmplementeerd – bijvoorbeeld hoe 5G zal worden uitgerold en hoe AR/ VR kan worden toegepast in de financiële sector. Een centraal punt is Scale11, de startup-area die nieuwe ondernemingen in contact brengt met invloedrijke bedrijven, investeerders, politici en de media. Scale11 geldt als uniek platform om bedrijven samen te brengen die sterk verschillen in hun werkcultuur – vlakke hiërarchieën en flexibele methoden enerzijds en vaak jarenlange marktervaring en bestaande netwerken anderzijds.

 • Startups @ scale11
 • Research & Innovation
 • AR/VR
 • 5G

New work

Voorbij zijn de dagen dat elke werknemer een vaste werkplek nodig had. In plaats daarvan groeit de vraag naar thuiswerk, job sharing en flexibele werktijdmodellen. Hoe moeten kleine en middelgrote ondernemingen op deze omwenteling reageren? In het New Work-bereik worden specifieke zakelijke oplossingen geboden voor de bedrijfsprocessen van vandaag en morgen.

 • ECM
 • Communications
 • Conferencing & Meetings
 • Workplace Systems & Management

Exposeren op de TWENTY2X

Meer informatie over exposeren op de TWENTY2X bij Hannover Consultancy.

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoHannover Consultancy B.V. Als de vertegenwoordiging van de Deutsche Messe in Nederland adviseren wij alle bedrijven en organisaties die willen deelnemen of een bezoek willen brengen aan de beurzen van de Deutsche Messe in Hannover of elders. Verder werken wij nauw samen met verscheidene branche-organisaties en handelsbevorderende instanties.