Ga naar inhoud

Video – Wat de drijfveer is van Takeaway CEO Jitse Groen

De Nederlandse Takeaway-topman Jitse Groen geeft een inkijkje in zijn Berlijnse bureau. Bekijk hier het interview.
Jitse Groen

Terug na vijf jaar pause: het Berlijnse startup event FridayAtSix beleefde eind oktober een prettige comeback in Betahaus in Berlijn-Kreuzberg. Voor wie het nog weet, Duitslandnieuws-founder Derk Marseille bouwde elke maand zijn studio op in een andere Berlijnse startup. Nu is het event – zij het erg voorzichtig – terug van weggeweest. De try-out in oktober trok al 40 internationale bezoekers uit de Berlijnse startupscene. Erg veelbelovend voor de volgende editie op 29 november in Berlijn. Bestel je gratis tickets hier

Of de FridayAtSix events in 2020 door zullen gaan, is nog de vraag. We hebben een sponsor binnen voor de borrel op het komende evenement (hallo, Berlasco!) maar er is meer ondersteuning nodig om de basiskosten te dekken. Wij geloven in de combinatie van evenementen en inhoud.

Waar het bij Jitse Groen om draait

Zo produceerden we bijvoorbeeld samen met Jitse Groen, de CEO van TakeAway.com, een mooie video. Jitse is een fan van FridayAtSix. Hij kende het evenement van een paar jaar geleden. Hoewel hij het super druk heeft met het runnen van zijn miljardenbusiness, nam hij nog steeds de tijd voor een interview.

Over zijn stijl: “Ik zit er niet alleen in voor het geld”. Over de deal met JustEat: “We sluiten tegen het einde van het jaar”. Bekijk hier de video:

Kom naar FridayatSix op 29 november 2019

Welkom bij FridayatSix op vrijdag 29 november (18.00 uur) in Betahaus (locatie Kreuzberg) in Berlijn (Gratis tickets)

  • Na het werk andere mensen ontmoeten die geïnteresseerd zijn in het starten van een eigen bedrijf, het werken in een start-up of scale-up, technologie, innovatie, finance en politiek.
  • Toegang tot het FridayatSix-netwerk van ervaren ondernemers, investeerders, organisatoren van evenementen, PR-bureaus en thought leaders.
  • Laat je inspireren door oude en nieuwe FridayatSix-interviews. Tussen 2011 en 2014 organiseerde FridayatSix meer dan 20 livestreamed talkshows in Berlijnse startup offices met meer dan 200 CEO’s, die de organisatie van meer dan 20 talkshows op zich namen.
Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.