Notice: Undefined index: schema_def_fund_org_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 478

Notice: Undefined index: schema_def_fund_person_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 479

Notice: Undefined index: schema_def_event_fund_org_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 542

Notice: Undefined index: schema_def_event_fund_person_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 543

Notice: Undefined index: schema_def_review_rating_min in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 727

Notice: Undefined index: schema_def_review_rating_max in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 728
Op deze Duitse beurs kunnen Nederlandse ondernemers de toekomst van transport mede vormgeven - Duitslandnieuws
Ga naar inhoud

Op deze Duitse beurs kunnen Nederlandse ondernemers de toekomst van transport mede vormgeven

De transport sector staat voor een aantal grote uitdagingen. Tijdens de IAA Nutzfahrzeuge (IAA CV) van 24 september tot en met 30 september 2020 kunnen Nederlandse ondernemers hun oplossing tonen.
Transport

Al meer dan zestig jaar is de IAA Nutzfahrzeuge (IAA CV) de plek voor de bedrijfswagenindustrie en de transport waar ook veel Nederlanders naartoe komen. De uitdagingen voor de sector zijn enorm. Wat is het aandrijfsysteem van de toekomst, hoe ga je om met steeds meer verkeer in de binnensteden en welke rol speelt digitalisering?

Van bestelwagens en distributievoertuigen voor de binnensteden, tot zware vrachtwagens voor het lange afstandsverkeer. De nieuwste ontwikkelingen in deze branche zullen worden gepresenteerd op IAA Commercial Vehicles van 24 september tot en met 30 september 2020 in Hannover.

Toekomst van transport

Geen enkele mobiliteitsvakbeurs levert zo’n breed scala aan antwoorden op vraagstukken over innovatieve technologieën, economie, efficiëntie, prestatie en veiligheid. Dit omdat de IAA Commercial Vehicles alle marktspelers combineert. Niet alleen autofabrikanten, maar ook aanhanger- en carrosseriebouwers, IT-bedrijven, toeleveranciers en diverse startups zijn vertegenwoordigd.

De IAA CV is een ideale plek om de toekomst van transport en logistiek te bekijken en om de uitdagingen in de sector te bespreken. Meer dan 1.000 fabrikanten hebben de laatste editie van de IAA CV als exposant bijgewoond. De traditionele hoogtepunten zijn – naast zware vrachtwagens, bussen, aanhangwagens en carrosserieën – speciale voertuigen, automotive apparatuur en telematica.

 

Informatie en aanmelden

Veel fabrikanten kiezen ervoor om tijdens de IAA hun noviteiten te lanceren. Tijdens de beurs in 2020 zie je een dwarsdoorsnede van de gehele industrieketen, van voertuigen tot transport en logistiek, van fabrikanten tot de vele middelgrote toeleveranciers. De focus ligt ditmaal op automatisering en netwerken, veiligheid, milieubescherming, elektromobiliteit en nieuwe concepten voor logistiek en transport in de stad van de toekomst.

De beurs is ’s werelds grootste platform voor transport, logistiek en mobiliteit. De focus ligt op automatisering, veiligheid, milieubescherming, elektromobiliteit en nieuwe logistiekconcepten in de stad van de toekomst. In 2018 presenteerden meer dan duizend exposanten zich in Hannover. De volgende editie van IAA Commercial Vehicles vindt plaats van 24 – 30 september 2020. Tot 15 november 2019 geldt een vroegboekkorting van 10%.

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoHannover Consultancy B.V. Als de vertegenwoordiging van de Deutsche Messe in Nederland adviseren wij alle bedrijven en organisaties die willen deelnemen of een bezoek willen brengen aan de beurzen van de Deutsche Messe in Hannover of elders. Verder werken wij nauw samen met verscheidene branche-organisaties en handelsbevorderende instanties.