Ga naar inhoud

Podcast – Handig of irritant? In Berlijn struikel je sinds kort over de e-step

Je kunt inmiddels geen stap meer verzetten of je struikelt over de e-scooter. In Berlijn kun je alleen al uit 5 aanbieders van e-steps kiezen. Blijvertje of hype? Derk Marseille zocht het uit voor BNR Nieuwsradio.
e-step

In Berlijn zie je ze net als veel andere Europese hoofdsteden ineens overal: de e-step, of e-scooter zoals ze in het ‘Duits’ heten. Voor de één een handig vervoersmiddel om een stukje lopen te kunnen overbruggen, voor de ander een vervelende sta-in-de-weg. Op sommige kruispunten versperren ze eerder de stoep, dan dat het je mobiliteit vergroot.

Derk Marseille ging op pad en sprak met mensen op straat om erachter te komen wat zij ervan vinden.

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/podcast-hoe-handig-zijn-die-e-steps-in-berlijn

 

Podcast

Luister naar andere podcasts van Duitslandnieuws

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.