Notice: Undefined index: schema_def_fund_org_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 478

Notice: Undefined index: schema_def_fund_person_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 479

Notice: Undefined index: schema_def_event_fund_org_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 542

Notice: Undefined index: schema_def_event_fund_person_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 543

Notice: Undefined index: schema_def_review_rating_min in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 727

Notice: Undefined index: schema_def_review_rating_max in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 728
Waarom steeds meer Nederlandse ondernemers de NürnbergMesse ontdekken - Duitslandnieuws
Ga naar inhoud

Waarom steeds meer Nederlandse ondernemers de NürnbergMesse ontdekken

Steeds meer Nederlandse ondernemers hebben de laatste jaren ontdekt wat de NürnbergMesse voor hen interessant maakt. Ook dit jaar staan er veel beurzen op het programma die nieuwe markten in Duitsland kunnen openen.
it-sa 2019

Nederland is een belangrijke exportland – en Duitsland is verreweg de belangrijkste handelspartner. Het handelsvolume tussen beide landen bedroeg in 2018 189,4 miljard euro. Nederlandse bedrijven maken steeds meer gebruik van de mogelijkheden om zich te presenteren op internationale beurzen in hun buurlanden, zoals op de NürnbergMesse.

Inmiddels ontdekken de Nederlanders ook de meer specialistische beurzen, zoals in Neurenberg. Jaarlijks komen meer dan 560 exposanten en meer dan 8.400 bezoekers uit Nederland naar de NürnbergMesse. Als een van de 15 grootste beursbedrijven ter wereld biedt NürnbergMesse een breed portfolio aan beurzen en congressen voor de belangrijkste Nederlandse sectoren: industrie en high-tech, gezondheid en medische technologie en voeding.

NürnbergMesse op maat voor Nederlandse ondernemers

Meer dan 120 exposanten uit Nederland presenteerden hun producten op de 30e BIOFACH, ’s werelds grootste vakbeurs voor biologische voeding (volgende datum: 12-15 februari 2020). Zo’n 1.300 Nederlandse bezoekers kwamen hier op af, waar tegelijkertijd ook de VIVANESS werd gehouden. Hier kon men kennismaken met de nieuwste trends in de biologische sector en de natuurcosmetica sector.

Ondernemers uit de hele wereld ontmoeten elkaar op de BrauBeviale de beurs voor de drankenindustrie (volgende datum: 12-14 november 2019) – met ongeveer 40 exposanten uit Nederland. Meer dan 60 Nederlandse bedrijven laten hun groene vingers zien op GaLaBau (volgende datum: 16-19 september 2020). FachPack (volgende datum: 24 – 26 september 2019) presenteert innovaties uit de verpakkingsindustrie met ongeveer 60 Nederlandse exposanten.

Als hightechland is Nederland vertegenwoordigd op de technologiebeurzen in Neurenberg. Op de AUTOMOTIVE ENGINEERING EXPO (4-5 juni 2019) zullen gespecialiseerde ingenieurs uit de automobiel- en toeleveringsindustrie bijeenkomen rond thema’s als carrosseriebouw en eindmontage. De internationale vakbeurs voor spuitgiettechnologie is EUROGUSS (14-16 januari 2020).

NürnbergMesse heeft een onderscheidend tentoonstellingsportfolio op het gebied van veiligheid. Nederlandse bedrijven zijn toonaangevend op het gebied van cybersecurity. Vaste prik op de beurskalender voor hen is de it-sa in Neurenberg (8-10 oktober 2019), de grootste beurs wat betreft exposanten op dit gebied. Bij Perimeter Protection (14-16 januari 2020) en brandbeveiliging bij FeuerTrutz (24-25 juni 2020) staat de beveiliging van gebouwen centraal. FENSTERBAU FRONTALE is interessant voor bedrijven in de bouwsector (18 – 21 maart 2020).

Sterke partner in het buitenland

Het nieuwe juweel in het tentoonstellingscentrum Neurenberg vormt het passende decor voor toonaangevende internationale beurzen: de nieuwe hal 3C vierde zijn première in november. Hall 3C, ontworpen door de wereldberoemde Zaha Hadid Architects, Londen, maakt indruk op gasten met zijn buitengewone architectuur en sfeer. Bovendien overtuigt de “3C” door zijn hoge energie-efficiëntie, waarvoor het door de Duitse raad voor duurzaam bouwen (DGNB) het “Platinum”-certificaat kreeg.

Nederlandse bedrijven die stappen willen zetten in hun internationalisering vinden in NürnbergMesse een sterke partner voor hun stap naar het buitenland. Met dochterondernemingen in Brazilië, China, India, Italië en Noord-Amerika en een internationaal netwerk van buitenlandse vertegenwoordigers in meer dan 115 landen wereldwijd, ondersteunt NürnbergMesse bedrijven bij hun deelname aan beurzen over de hele wereld.

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDe Nürnberg Messe is één van de 15 grootste beursbedrijven ter wereld.