Notice: Undefined index: schema_def_fund_org_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 478

Notice: Undefined index: schema_def_fund_person_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 479

Notice: Undefined index: schema_def_event_fund_org_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 542

Notice: Undefined index: schema_def_event_fund_person_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 543

Notice: Undefined index: schema_def_review_rating_min in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 727

Notice: Undefined index: schema_def_review_rating_max in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 728
Industrial intelligence: trends op de Hannover Messe 2019 (Deel I) - Duitslandnieuws
Ga naar inhoud

Industrial intelligence: trends op de Hannover Messe 2019 (Deel I)

Van kunstmatige intelligentie en digital twins tot robots en slimme oplossingen op het vlak van industrial supply: tal van bedrijven zijn op de een of andere manier bezig met digitale transformatie en industrial intelligence. De laatste ontwikkelingen op dit vlak staan centraal tijdens de Hannover Messe, van maandag 1 tot en met vrijdag 5 april.

Ook dit jaar krijgen bezoekers van de Hannover Messe 2019 beurs een staalkaart voorgeschoteld van de laatste trends op het snijvlak van technologie, industrie en digitalisering. Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen waarmee bezoekers kennis kunnen maken?

De komende weken lichten we diverse thema’s uit:

Robotisering

Ze verzaken nooit, werken uiterst nauwkeurig en worden bovendien steeds ‘slimmer’: ruim 50 jaar na de eerste industriële robot, de Unimate, nemen robots een steeds prominentere rol in binnen het moderne industrielandschap. Door ontwikkelingen op het snijvlak van AI en sensortechnologie kunnen robots steeds meer; ze kijken steeds beter ‘om zich heen’ en zijn beter in staat om samen te werken met hun menselijke collega’s.

Het inpassen van robots in je productieproces kost tijd; processen moeten worden aangepast, en medewerkers moeten worden opgeleid en omgeschoold. Bovendien vergen robots vaak flink wat investeringen; niet alleen in hardware, maar (vooral) ook in software en opleiding. Maar is een robot eenmaal goed ingepast? Dan zijn de voordelen vaak legio: een aanzienlijk hogere productie met een beduidend lagere foutmarge.

Industrial Supply

Toeleveranciers nemen een belangrijke plek in binnen de hele beweging richting Smart Industry/Industrie 4.0 en de bijbehorende digitaliserings- en innovatieslag. Een speciaal gedeelte van de Hannover Messe richt zich dan ook op industrial supply. Hier presenteren uiteenlopende bedrijven hun innovaties op het gebied van onder meer lichtgewicht materialen, oppervlaktebehandeling, onderdelen en componenten, en IT-systemen.

Gratis ticket Hannover Messe 2019

Met zo’n 200.000 internationale bezoekers en meer dan 1.500 lezingen is de Hannover Messe de grootste industriebeurs ter wereld. Van 1 tot en met 5 april kunnen bezoekers onbeperkt netwerken en meer leren over de laatste trends en ontwikkelingen op het vlak van industrial intelligence.

Registreer via deze link een gratis entreeticket voor de Hannover Messe 2019. Het ticket (twv. 70 euro) geeft gedurende de vijf beursdagen toegang tot het beursterrein.

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoHannover Consultancy B.V. Als de vertegenwoordiging van de Deutsche Messe in Nederland adviseren wij alle bedrijven en organisaties die willen deelnemen of een bezoek willen brengen aan de beurzen van de Deutsche Messe in Hannover of elders. Verder werken wij nauw samen met verscheidene branche-organisaties en handelsbevorderende instanties.