Ga naar inhoud

Korting op voorpremière komisch drama ‘Liebe in den Gängen’ in EYE Filmmuseum Amsterdam

Ook Nederlandse filmliefhebbers kan het niet ontgaan dat er steeds vaker pareltjes vanuit de Duitse cinema verschijnen. Komende maandag 29 oktober gaat het komisch drama 'Liebe in den Gängen' in voorpremière in in EYE Filmmuseum Amsterdam. Regisseur Thomas Stuber is aanwezig voor een Q&A na afloop. Lezers van de nieuwsbrief van Duitslandnieuws kunnen er met korting naartoe.

Maandag 29 oktober organiseert Cherry Pickers filmdistributie een voorpremière van het komisch drama Liebe in den Gängen met in de hoofdrollen de twee rijzende sterren van de Duitse cinema Franz Rogowski (Happy End) en Sandra Hüller (Toni Erdmann). De voorstelling begint om 19.00 uur in EYE Filmmuseum Amsterdam. Regisseur Thomas Stuber is aanwezig voor een Q&A na afloop.

Abonnees van de Duitslandnieuws Nieuwsbrief krijgen 25% korting voor de voorpremière op maandag 29 oktober in EYE Filmmuseum Amsterdam. Ben je al lid, houd dan de nieuwsbrief van zaterdagmorgen in de gaten en lees hoe je van de korting kunt profiteren. Nog geen lid? Schrijf je dan hier in op de Duitslandnieuws Nieuwsbrief en profiteer ook van de korting.

Liebe in den Gängen 

De nachtelijke groothandel is een wonderlijk universum, met eindeloze gangen en weinig daglicht. Op een industrieterrein in voormalig Oost-Duitsland slaat de werkende onderklasse zich er kibbelend door de diensten heen. De schuchtere Christian, met zichtbare tatoeages die een ruig verleden doen vermoeden, is net begonnen aan zijn nieuwe baan als hij in één van de gangen de mysterieuze Marion van de ‘afdeling zoetwaren’ opmerkt.
Hij valt als een blok voor haar maar ze is getrouwd. In de pauzes bij de koffieautomaat bloeit er toch iets op tussen Christian en Marion. Wanneer zij ineens niet op haar werk verschijnt, vervalt Christian in somberheid en oude gewoontes. Een tragische gebeurtenis op de afdeling maakt duidelijk dat de werknemers tussen de schappen een hechte gemeenschap vormen, een warme band die voor veel van hen als familie voelt.
Der von drei sensationell guten Hauptdarstellern getragene „In den Gängen“ ist schon jetzt einer der besten Filme des Jahres.” Filmstarts.de

Met 25% naar de voorpremière op maandag 29 oktober

Abonnees van de Duitslandnieuws Nieuwsbrief krijgen 25% korting voor de voorpremière op maandag 29 oktober in EYE Filmmuseum Amsterdam. Ben je al lid, houd dan de nieuwsbrief van zaterdagmorgen in de gaten en lees hoe je van de korting kunt profiteren. Nog geen lid? Schrijf je dan hier in op de Duitslandnieuws Nieuwsbrief en profiteer ook van de korting.

Lees ook:

Duitsland steeds belangrijker voor de Nederlandse filmindustrie

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door: