Notice: Undefined index: schema_def_fund_org_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 478

Notice: Undefined index: schema_def_fund_person_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 479

Notice: Undefined index: schema_def_event_fund_org_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 542

Notice: Undefined index: schema_def_event_fund_person_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 543

Notice: Undefined index: schema_def_review_rating_min in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 727

Notice: Undefined index: schema_def_review_rating_max in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 728
Podcast - Hoe dit Groningse bedrijf met medische toetsenborden de Duitse markt op gaat - Duitslandnieuws
Ga naar inhoud

Podcast – Hoe dit Groningse bedrijf met medische toetsenborden de Duitse markt op gaat

Als het in de dagelijkse praktijk van de zorg lastig is om een toetsenbord schoon te houden, dan gebeurt het niet, merkte Hans Struwe. Met zijn 'gladde' medische toetsenborden vindt hij dankbare klanten in Duitsland.

Je moet maar durven, met een hardwareproduct de Duitse markt op gaan. En dan ook nog eens in de vaak conservatieve zorgwereld. Hans Struwe durfde het en richtte in 2013 samen met compagnon Henk Smit Purekeys op, omdat ze dachten betere producten te kunnen leveren dan wat er toen bestond.

Om de toetsenborden geschikt te maken voor de medische wereld, moeten ze zo makkelijk mogelijk schoon te maken zijn. “Andere merken werken vaak met opstaande toetsen, dat hebben wij bewust weggewerkt”, zegt Struwe. “Want als je dan gaat vegen met een desinfectiedoek, dan veeg je de viezigheid tussen de toetsen. Daar wilden wij vanaf.”

Dat het bedrijf uit Nederland komt, werkt niet nadelig, merkt Struwe. “Er zijn maar weinig landen waar zulke strenge regels zijn als in Nederland.” En dat maakt het prettig werken, zegt hij. “Ze betalen netjes op tijd, ze komen hun afspraken na. Maar ze verwachten van jou ook dat je alles correct doet.”

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/podcast-purekeys

Podcast

Luister naar andere podcasts van Duitslandnieuws.

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.