Ga naar inhoud

Podcast – Waar je tegenaan loopt als je systemen verkoopt aan Duitse ziekenhuizen

Als Nederlands bedrijf informatiesystemen verkopen aan Duitse ziekenhuizen is bepaald niet eenvoudig. Esther Zwijnenberg van Logis.P deelt haar verkoopstrategie.

In Nederland werken 40 ziekenhuizen met het zelfservicesysteem van Logis.P waarmee patiënten via de digitale weg beter geïnformeerd worden tijdens hun ziekenhuisbezoek. Nu willen de Zwollenaren hun software ook verkopen in Duitse ziekenhuizen.

En dat is een hele klus voor business development manager Esther Zwijnenberg die vanuit Münster de verkoop voor heel Duitsland doet. In de podcast van deze week vertelt ze waar je als Nederlands bedrijf tegenaan loopt in de Duitse gezondheidszorg.

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/zwijnenberg-logisp

Podcast

Luister naar andere podcasts van Duitslandnieuws.

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.