Ga naar inhoud

Nederlandse infrakennis op milieutechbeurs IFAT München

Nederland is een graag geziene gast op milieutechbeurs IFAT München van 14 tot en met 18 mei. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

IFAT München van 14 tot en met 18 mei geldt als de wereldwijd grootste beurs voor de water-, riolering- en afvalwaterbranche. Er worden 100.000 bezoekers verwacht en zo’n 3.100 exposanten. Er is onder meer een Netherlands-paviljoen onder leiding van netwerkorganisatie Netherlands Water Partnership (NWP).

De beurs is tegelijk een interessante schakel met Nederlandse bedrijven die zaken willen doen in China. Vanuit GO4EXPORT vertrekt komende 1-8 september een handelsmissie van bedrijven uit Oost-Nederland naar de provincie Liaoning in het noordoosten van China onder leiding van de Overijsselse gedeputeerde Eddy van Hijum.

In München zijn belangrijke contactpersonen voor de handelsmissie naar China aanwezig, voor ondernemers uit Oost-Nederland dus een goede kans om dan al contacten te leggen voorafgaand aan de missie. Volgens de organisatie van de missie liggen er grote kansen in de provincie Liaoning als het gaat om sectoren als milieutechnologie, machinebouw, agro-business en horticultuur.

Updates IFAT München

Lees ook

De grootste milieutechbeurs ter wereld, de IFAT in München van 14 tot en met 18 mei, is een handige manier om contacten op te doen voor business in China.

Via infrabeurs IFAT München naar China

Nederland geldt wereldwijd als hét waterland. Gek genoeg zijn de Nederlanders relatief weinig actief in Duitsland. Onder leiding van netwerkorganisatie NWP wordt er hard gewerkt om de banden aan te halen, vertelt directeur Lennart Silvis.

Hoe Nederland en Duitsland nog beter samen kunnen werken rond water

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door: