Ga naar inhoud

Liveblog – Startup Camp Berlin 2018

De brancheorganisatie voor Duitse startups brengt donderdag en vrijdag meer dan 1.200 insiders uit de startupwereld bijeen op de Startup Camp in Berlijn. We zijn er bij met een liveblog.

In Duitsland geldt Berlijn als dé startup-stad. Daarom houdt de brancheorganisatie Bundesverband Deutsche Startups hier al meer dan tien jaar lang een van de grootste events voor startups in Duitsland, Startup Camp Berlin.

Opvallend genoeg wordt het tweedaagse event georganiseerd in bijna corporate omgeving buiten het bruisende centrale deel van de Duitse hoofdstad, waar de meeste startups huizen. Bij Siemens Conference Center in Berlijn worden zo’n 1.200 founders, investeerders, bedrijven en journalisten uit heel Duitsland verwacht. Een van de hoofdsprekers is de nieuwe minister van Economische Zaken Peter Altmaier.

Een van de panels op het hoofdpodium wordt geleid door Derk Marseille. Hij praat over het thema hoe je van een online platform een werkende business maakt, met de bekende figuren uit de Duitse startupwereld zoals directeur Finn Age Hänsel verhuisvergelijkingssite Movinga, co-founder Benedikt Franke van schoonmaakplatform Helpling en medeoprichter Therese Köhler van b2b-cateringplatform Hey Cater.

CEO Benedikt Franke van Helpling stelt zich voor:

 

Updates Startup Camp Berlin

Bekijk ook

Bekijk de video van vorig jaar

https://www.youtube.com/watch?v=z3UZG4aO7M4

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoThe Berlin tech startup talkshow