Notice: Undefined index: schema_def_fund_org_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 478

Notice: Undefined index: schema_def_fund_person_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 479

Notice: Undefined index: schema_def_event_fund_org_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 542

Notice: Undefined index: schema_def_event_fund_person_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 543

Notice: Undefined index: schema_def_review_rating_min in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 727

Notice: Undefined index: schema_def_review_rating_max in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 728
Nederlandse ehealth startups pitchen in Berlijn tijdens de Dutch Digital Health Night - Duitslandnieuws
Ga naar inhoud

Nederlandse ehealth startups pitchen in Berlijn tijdens de Dutch Digital Health Night

Nederlandse ehealth-startups zijn op handelsmissie in Berlijn rond de beurs ConhIT. De deelnemers pitchen hun startup voor investeerders op de ambassade in Berlijn tijdens de Dutch Digital Health Night op 17 april.

De ConhIT in Berlijn van van 17 tot 19 april geldt als de meest prominente ehealth-beurs van Europa (programma ConhIT). Jaarlijks komen er meer dan 8.000 vakbezoekers, op de beurs zelf staan 11 bedrijven uit Nederland.

Een belangrijk onderdeel van deze beurs is de Dutch Digital Health Night, een programma georganiseerd door NBSO Stuttgart op de Nederlandse ambassade. Het event dat voor het derde jaar op rij wordt georganiseerd, trekt Nederlandse en Duitse startups en investeerders.

De bezoekers worden ontvangen door Wepke Kingma, de ambassadeur voor Nederland in Duitsland. Henrik Mössinger van de Health Innovation Port van Philips is de hoofdspreker in Berlijn. De startups presenteren hun idee voor een deskundige jury, waarna de ondernemers kunnen netwerken. (Aanmelden kan via deze link).

Video’s Dutch Digital Health Night

Martijn Vastenburg van ConnectedCare hield volgens de jury de beste pitch tijdens de Dutch Digital Health Night 2017 in Berlijn. Hij vertelt hoe hij op het idee is gekomen voor een online sociaal netwerk rond zorgvragers.

 

Olga Liska werkt voor het Nederlandse Topic Healthcare, onderdeel van Topic Embedded Systems. Zij vertelt wat de Dutch Digital Health Night en het bezoek aan de ConhIT voor haar opleveren.

 

CEO Philips Deutschland Peter Vullinghs is enthousiast over de pitches die hij hoorde tijdens de Dutch Digital Health Night 2017 in Berlijn.

 

Bart Scheerder van het Universitair Medisch Centrum in Groningen vertelt over ehealth in Duitsland tijdens de Dutch Digital Health Night 2017 in Berlijn.

Lees ook

De Duitse gezondheidszorg loopt achter op het gebied van digitalisering en staat open voor Nederlandse innovaties. Toch wordt het bepaald niet eenvoudig om de Duitse markt te betreden.

Duitse ziekenhuizen kijken naar wat er in Nederland gebeurt

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door: