Ga naar inhoud

Podcast – Deze Nederlandse kaasmaker wil Duitse klanten lekker maken voor ‘slow kaas’

'Gouda aus Holland' is in elke Duitse supermarkt te krijgen. Kaasmaker Kees Remijn van Kaashandel Remijn denkt Duitse consumenten te kunnen overtuigen met kaas waar wat langer aandacht aan is besteed.

De kaas van Kees Remijn ligt wat langer en op een andere temperatuur te rijpen dan de gemiddelde ‘Gouda aus Holland’ die je in de Duitse supermarkten vindt. Kaashandel Remijn uit Kerkdriel is met deze boerenkaas succesvol in Nederlandse kaasspeciaalzaken en op markten en wil nu ook de Duitse consument te overtuigen.

Directeur Kees Remijn vertelt hoe hij zijn distributienetwerk in Duitsland wil opzetten.

Podcast

Luister naar andere podcasts van Duitslandnieuws.

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door: