Ga naar inhoud

Podcast – Hoe ambassadeurs direct Nederlandse bedrijven kunnen helpen

Wat heb je als bedrijf aan ambassadeurs? Deze Nederlandse ondernemers vroegen direct advies tijdens de ambassadeursconferentie in Rotterdam.

Geen minuutje rust voor de vertegenwoordigers in Duitsland zodra ze even op bezoek zijn in Nederland voor de ambassadeursconferentie. Op de bedrijvendag in de Rotterdamse Van Nelle Fabriek konden ondernemers spreken met 140 ambassadeurs en consuls-generaal.

En de Nederlanders uit Duitsland hadden het druk. Ambassadeur Wepke Kingma uit Berlijn, en de consuls-generaal uit München Peter Vermeij en uit Düsseldorf Ton Lansink.

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/comebekk-en-in2care-op-nlamb2018

Mark Suurbier van Comebekk maakt gietijzeren pannen:

Marius de Waard van In2Care verkoopt muggenvallen:

Podcast

Luister naar andere podcasts van Duitslandnieuws.

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.