Ga naar inhoud

Podcast: Dit waren onze topgasten van 2017

Wekelijks haalt Derk Marseille interessante mensen voor de microfoon om een podcast op te nemen. In het Nederlands, Engels of Duits, dit waren bijzonder interessante gesprekken van het afgelopen jaar.
Podcast

Een persoonlijke terugblik op 2017 aan de hand van fragmenten uit de podcast afleveringen speciaal geselecteerd door Derk Marseille. Na deze podcast ben je weer helemaal bij en kan je met een gerust hart 2018 inroetsjen, zoals de Duitsers dat zeggen.

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/favoriete-playlist-2017

 

Podcast

Luister naar andere podcasts van Duitslandnieuws.

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.