Notice: Undefined index: schema_def_fund_org_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 507

Notice: Undefined index: schema_def_fund_person_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 508

Notice: Undefined index: schema_def_event_fund_org_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 568

Notice: Undefined index: schema_def_event_fund_person_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 569
Liveblog vanaf het Nationaal Export Event in Barneveld
Ga naar inhoud

Liveblog – Veel aandacht voor Duitsland op Nationaal Export Event

Updates rechtstreeks vanaf Het Internationaal Ondernemen Festival in Barneveld, met veel aandacht voor export naar Duitsland.

We zijn vandaag op het Het Internationaal Ondernemen Festival, een initiatief van het Nationaal Export Event samen met de buitenlandnetwerken van de Ministeries van Buitenlandse Zaken, Economische Zaken en Infrastructuur & Milieu.

Hier ontmoeten medewerkers van het buitenlandnetwerk van de Nederlandse overheid enkele honderden mkb’ers. Vanuit Duitsland zijn ongeveer 10 vertegenwoordigers aanwezig. Duitslandnieuws is er de hele dag bij en spreekt bedrijven en attachés over hun plannen met Duitsland.

Updates

Lees ook:

http://www.duitslandnieuws.nl/blog/2017/10/24/emobility/

De zussen Anne en Lotte van Oudheusden lieten hun oppasbijbaantje uitgroeien tot een serieus platform waar studenten adressen vinden waar ze kunnen oppassen, schoonmaken of hulp en gezelschap bieden aan senioren. Nu willen ze naar Berlijn.

http://www.duitslandnieuws.nl/blog/2017/10/11/van-oppasbijbaantje-naar-studentenplatform-berlijn/

Hoe krijg je voet aan de grond in Duitsland? Jacques Stevens van IDKON vertelt met welke methode hem dat wel lukte.

http://www.duitslandnieuws.nl/blog/2017/10/10/jacques-stevens-hoe-voet-aan-grond-kunt-krijgen-duitsland/

In Emmen staat de fabriek van Sustainder met als ambitie om de wereld te veroveren met slimme buitenverlichting. CEO Niek de Jonge vertelt hoe Nederlandse en Duitse klanten reageren op zijn product.

http://www.duitslandnieuws.nl/blog/2017/10/03/hoe-nederlanders-duitsland-willen-veroveren-slimme-buitenverlichting/

Veel ondernemers die de grens over willen denken al snel aan Duitsland als eerste stap. Ceo Victor van Tol van autodeelplatform SnappCar vertelt waarom hij dat heel bewust niet heeft gedaan.

http://www.duitslandnieuws.nl/blog/2017/09/21/waarom-snappcar-eerst-niet-naar-duitsland-wilde-uitbreiden/

Deze Oost-Nederlandse organisaties halen de banden aan met de kansrijke domstad Keulen. Bekijk de video.

http://www.duitslandnieuws.nl/blog/2017/09/14/ondernemers-met-start-up-safari-in-keulen/

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door: