Ga naar inhoud

Podcast – ‘We leiden in Europa veel te weinig ingenieurs op’

Europa telt veel te weinig techneuten. Angel-investeerder Daniel Keiper Knorr vindt dat er iets moet gebeuren.

Derk Marseille zeilde mee op de boot tijdens startupfestival Angel Island 2017 bij Amsterdam. Daar interviewt hij Daniel Keiper Knorr van Speedinvest over wat de succesfactor van een startup is. Hij deelt zijn mening over het Europese ecosysteem: “We leiden veel te weinig ingenieurs op.”

Podcast

Luister naar andere podcasts van Duitslandnieuws.

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.