Ga naar inhoud

Liveblog – Nederland op e-mobilitybeurs EVS30 in Stuttgart

Ondernemers en politici willen vandaag Duitsers overtuigen van Nederlandse innovaties op de toonaangevende emobilitybeurs EVS30 in Stuttgart. Duitslandnieuws interviewt de hele dag Nederlanders en Duitsers die de toekomst van elektrisch rijden mede vormgeven.

Nu Duitsland in de ban is van dieselverboden en sjoemelsoftware, is er extra druk op de regering en fabrikanten om te investeren in elektrisch rijden. Tijdens de EVS30 in Stuttgart willen Nederlandse overheden en bedrijven de Duitsers overtuigen met Hollandse innovaties.

Dit artikel wordt bijgewerkt:

Updates

 

https://twitter.com/LindaCGMunich/status/917106624891932673

Lees ook:

Nederland wil op EVS30 Duitsland overtuigen met innovaties rond elektrisch rijden

 

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door: