Ga naar inhoud

Podcast – Irina Clemens helpt je online uitvinden of je baan nog bij je past

Past je baan nog wel bij je? Irina Clemens wil je online helpen om dat uit te vinden. Ze deelt openhartig dat het oprichten van een startup haar niet meeviel.

Tijdens de talkshow Friday at Six in Berlijn interviewde Derk Marseille samen met professor entrepreneurship van Hochschule HTW Berlin Heike Hölzner deze week Irina Clemens.

Irina Clemens werkte voor grote banken en merkte dat ze daar niet gelukkig werd. Toen ze ontslag nam merkte ze dat ze een moderne plek miste waar je je kunt oriënteren op je carrière. Daarop richtte ze samen met Zeff Sheriff het online platform Talentif op, waar je via een cursus van 6 weken alternatieven voor je beroepsleven kunt uitvinden.

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/irina-clemens-talentif

Podcast

Luister naar andere podcasts van Duitslandnieuws.

Bekijk de hele uitzending:

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ffridayatsix%2Fvideos%2F1442248502549374%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”]

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.