Ga naar inhoud

Liveblog – Duitse delegatie ziekenhuizen bezoekt World of Healthcare Den Haag

Nederland loopt voorop in het digitaliseren van de zorg. Daarom bezoekt een groep van beslissers bij Duitse ziekenhuizen deze week de World of Healthcare in Den Haag. Volg de laatste updates.

Na vele handelsreizen van de medische sector aan Duitsland, is het de Nederlanders nu gelukt een zware delegatie vanuit Duitsland naar Nederland te krijgen.

Wat vorig jaar begon als een uitgebreide jaarvergadering voor het 20-jarige jubileum van de Task Force Health Care (TFHC), het publiek-privaat platform voor de Nederlandse Life Sciences & Health-sector, groeit snel uit tot een van de grootste internationale healthcare-evenementen van Nederland. Uit 8 verschillende landen zullen delegaties met topmensen uit de medische wereld afreizen naar Nederland.

Er is rond de World of Health Care op donderdag 28 september in Den Haag bijzonder veel aandacht voor de delegatie uit Duitsland, die onder andere bestaat uit Chief Information Officers (CIO’s) van grote Duitse universitaire ziekenhuizen (UMC’s) en private ziekenhuisgroepen.

Updates

Volg de laatste updates.

Donderdag 28 september

Woensdag 27 september

Beslissers medische wereld Duitsland op werkbezoek naar Nederland

Beslissers medische wereld Duitsland op werkbezoek naar Nederland

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door: