Ga naar inhoud

Podcast: Wat Maxie Matthiessen bij haar tweede startup anders doet

Maxie Matthiessen begon twee startups die allebei draaien om gezondheidszorg bij vrouwen. In Berlijn deelt ze eerlijk haar fouten en haar successen. En ze vertelt ze wat ze nu heel anders zou aanpakken.

Tijdens de talkshow Friday at Six in Berlijn interviewde Derk Marseille samen met professor entrepreneurship van Hochschule HTW Berlin Heike Hölzner deze week Maxie Matthiessen.

Ze deelt haar ervaringen als founder van de startup Ruby Cup, waarbij klanten bij het kopen van een menstruatiecup, tegelijkertijd een cup kopen voor vrouwen in Afrika. Haar nieuwste project heet Femna, een webshop met natuurlijke producten rond vruchtbaarheid en menstruatie.

Podcast

Luister naar andere podcasts van Duitslandnieuws.

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.