Ga naar inhoud

Waarom blockchain geen direct gevaar voor je privacy is

Voor de één is het woord blockchain al helemaal ingeburgerd, de ander leest het hier voor het eerst. Schuilt er een gevaar in, welk effect heeft het op ons en waarom speelt juist Berlijn hierin een belangrijke rol?

Tijdens de talkshow Friday at Six in Berlijn interviewde Derk Marseille blockchain-expert Shermin Voshmgir. Zij is oprichter van de site Blockchainhub.

Ook aan tafel professor entrepreneurship van Hochschule HTW Berlin Heike Hölzner en Roy van Veen van Tothem.co.

Podcast

Luister naar andere podcasts van Duitslandnieuws.

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.