Ga naar inhoud

Podcast – Hoe je digitaal talenten werft

Voor veel grote bedrijven en startups is het bijzonder lastig om goede hoogopgeleide talenten te vinden. Derk Marseille interviewt Mo Moubarak die een speciale softwaretool heeft geschreven om dat probleem op te lossen.

Tijdens de talkshow Friday at Six in Berlijn interviewde Derk Marseille deze week Mo Moubarak, de ceo van recruitmenttool Moberries. Het gesprek gaat over hoe je een bedrijf start in Duitsland en hoe je er een succes van maakt. Ook aan tafel professor entrepreneurship van Hochschule HTW Berlin Heike Hölzner en Roy van Veen van Tothem.co.

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/startup-founder-mo-moubarak-uit-berlijn

Bekijk de show ook op Youtube

Podcast

Luister naar andere podcasts van Duitslandnieuws.

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.