Notice: Undefined index: schema_def_fund_org_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 478

Notice: Undefined index: schema_def_fund_person_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 479

Notice: Undefined index: schema_def_event_fund_org_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 542

Notice: Undefined index: schema_def_event_fund_person_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 543

Notice: Undefined index: schema_def_review_rating_min in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 727

Notice: Undefined index: schema_def_review_rating_max in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 728
Podcast - Manuel Koelman: de automotive branche in Duitsland gaat volledig op zijn kop - Duitslandnieuws
Ga naar inhoud

Podcast – Manuel Koelman: de automotive branche in Duitsland gaat volledig op zijn kop

Deze Nederlander introduceerde het event 'Pirate Summit' in Keulen. Voor het eerst in 2011, maar na een paar jaar werd het zo'n succes dat ze besloten hebben er een heuse investmentcase van te maken. Het thema Piraat kennen we in Duitsland vooral vanuit de politiek. Manuel Koelman en mede-oprichter Till Ohrmann pasten het toe op het vrijbuiter zijn in de soms nog wat stijve Duitse industrie. Door middel van digitalisering proberen ze het zelfstandig ondernemen prominent op de kaart te zetten.

Deze Nederland bouwt bruggen in Noordrijn-Westfalen tussen politiek, bedrijfsleven en jonge startup ondernemers. In 2011 zette hij de Pirate Summit op en binnenkort ook Startup Safari. In totaal 80 events. Op thema’s als InsurTech, FinTech en CreatieveIndustry.

 

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/manuel-koelman-pirate-summit-koln

Podcast

Luister naar andere podcasts van Duitslandnieuws.

Samenvatting

Deze Nederlander introduceerde het event ‘Pirate Summit’ in Keulen. Voor het eerst in 2011, maar na een paar jaar werd het zo’n succes dat ze besloten hebben er een heuse investmentcase van te maken. Het thema Piraat kennen we in Duitsland vooral vanuit de politiek. Manuel Koelman en mede-oprichter Till Ohrmann pasten het toe op het vrijbuiter zijn in de soms nog wat stijve Duitse industrie. Door middel van digitalisering proberen ze het zelfstandig ondernemen prominent op de kaart te zetten.

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.