Ga naar inhoud

Dit Berlijnse festival trekt Nederlands techtalent

Op het festivalterrein zou je zomaar kunnen denken bij Lowlands op bezoek te zijn. De geur van gegrild eten, muziek van vier verschillende kanten schalt uit de boxen, theaterzalen vol met jonge mensen die luisteren naar speeches. Maar het gaat hier toch echt om een technologiefestival. Is het iets voor jou?

Blind dating met investeerders

Deelnemers aan de Blind date (vlnr.) David Mozes, Seedrs. Ton van ’t Noordeinde, Keadyn. Tim Samsung Next, Lousia Gründer, GMPVC. Startup founder Mo Moubarak, MoBerries. Presentator Derk Marseille.

Voor meer impressies

De ontdekkingsreis van Ton van ’t Noordeinde

Als investeerder voor Keadyn reist hij heel Europa door. Binnen een half jaar wil hij de meeste grote steden met een startup ecosysteem bezocht hebben. Vooral om in kaart te brengen hoe er beter geprofiteerd kan worden van elkaars kennis en ervaringen. Als speciale gezant van Startup Delta brengt Van ’t Noordeinde regelmatig verslag uit aan Prins Constantijn van Oranje die Startup Delta leidt. Het is nog te vroeg om met een lijst van aanbevelingen te komen, maar dat er volop kansen liggen dat staat wel vast.

TechOpenAir

Festivals als TechOpenAir bieden met allerlei aparte programma’s naast het hoofdpodium heel veel ruimte om specifiek gericht op jouw behoefte mensen te bezoeken en locaties af te gaan buiten het festivalterrein. Want vooral daar liggen ook de kansen in persoonlijke ontmoetingen om op ideeën voor new business en samenwerkingen te komen. Wil je hier meer over weten mail dan derk@tothem.co Eerder besteedden we al aandacht aan HackaTrain en aan de startups in Berlijn. Volg ons dossier!

 

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door: