Ga naar inhoud

Podcast – Berlijn wil zo graag net zo kunnen fietsen als de Nederlanders

"Als we naar Amsterdam, Groningen of Utrecht kijken, dan krijgen we tranen in de ogen. Zo willen we in Berlijn ook kunnen fietsen", zegt fietsactivist Peter Feldkamp uit Berlijn.

Duitslandnieuws fietst dit weekend in en rond Berlijn met leden van de Fietsersbond. Vrijdagmiddag was fietsactivist Peter Feldkamp op bezoek bij Duitslandnieuws. Hij vertelt waarom Nederland voor hen een groot voorbeeld is.

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/podcast-volksentscheidfahrrad

Podcast

Luister naar andere podcasts van Duitslandnieuws.

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.