Ga naar inhoud

Podcast – Nederlanders en Duitsers begrijpen elkaar rond biotechniek

Nederlanders en Duitsers in de biotech-sector hebben een zeer divers bedrijvennetwerk, worstelen met dezelfde problemen en zijn erg bereid om samen te werken. Dr. Verena Grimm vertelt waarom er veel moois kan opbloeien na de handelsreis van Zuid-Hollandse ondernemers naar Zuid-Duitsland.

Deze week bezochten 60 Zuid-Hollandse ondernemers Zuid-Duitsland om hun zakelijke mogelijkheden te verkennen. Dr. Verena Grimm begeleidde een deel van de groep rond het thema biotechnologie en vertelt waarom ze denkt dat Nederlanders en Duitsers het goed samen kunnen vinden.

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/op-reis-met-innovation-quarter-personalised-medicine

Podcast

Luister naar andere podcasts van Duitslandnieuws.

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.