Ga naar inhoud

Nederlandse ehealth-startups op handelsmissie in Berlijn

Nederlandse ehealth-startups zijn op handelsmissie in Berlijn rond de beurs ConhIT. Lukt het de deelnemers om de juiste partners te vinden?

Meer dan 20 Nederlandse ondernemers, clusters en kennisinstellingen bezoeken samen van 24 en 26 april de Connecting Health IT-beurs (programma ConhIT) in Berlijn. Het is de meest prominente ehealth-beurs in Europa en trekt jaarlijks meer dan 8.000 bezoekers. De Nederlanders reizen onder begeleiding van de Task Force Health Care en NBSO Stuttgart.

Handelsmissie Berlijn

Dinsdag 25 april

De Nederlandse delegatie bezoekt in de ochtend de beurs ConhIT. Een deel van de groep gaat in de middag langs bij het Alexianer St. Hedwig-Krankenhaus. De hele delegatie komt daarna samen op de Nederlandse ambassade voor de Dutch Digital Health Night.

https://twitter.com/TFHealthCare/status/856781590034341890

Maandag 24 april

De Nederlandse delegatie wordt na aankomst in Berlijn bijgepraat over de Duitse e-health-markt door Julia Rühle van GTAI. Duitslandnieuws sprak haar vorig jaar al over dit thema.

Julia Rühle: efficiënte Nederlandse e-health-oplossingen welkom in Duitsland

Vertrek uit Nederland:

Lees meer over de ConhIT

Duitse ziekenhuizen en zorgverzekeraars ontdekken steeds meer innovaties uit Nederland. Tijdens de Nederlandse handelsmissie pitchen volgende week 10 partijen uit beide landen hun verhaal op de ambassade in Berlijn. Vier startups stellen zich alvast voor.

Handelsmissie naar Duitsland: Nederland uit noodzaak voorloper in e-health

Nederlandse ehealth-startups presenteren eind deze maand hun innovaties op de ConhIT in Berlijn. Het ultieme doel? Een investeerder vinden die helpt de Duitse markt te veroveren.

Nederlandse ehealth-bedrijven willen proeftuin zijn voor Duitse industrie

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door: