Ga naar inhoud

Twentenaren uit medische technologie matchen in Stuttgart

Bedrijven uit de medische technologie uit vooral Twente en de Achterhoek 'daten' deze week met talloze mogelijke partners uit de regio Stuttgart.

Oost Nederlandse bedrijven uit de medische technologie zijn deze week met WTC Twente op werkbezoek in de regio Stuttgart. Na bedrijfsbezoeken aan Philips Healthcare in Böblingen en Curetis in Holzgerlingen gaan de Twentenaren en Achterhoekers woensdag en donderdag zelf aan de slag.

Woensdag 8 maart

De Oost-Nederlandse delegatie staat woensdag en donderdag met een paviljoen op de Medical Devices Meetings in Stuttgart, een tweedaagse b2b-beurs waarbij bedrijven met elkaar in gesprek gaan. De meeste ondernemers hebben verdeeld over twee dagen tussen de 15 en 20 ontmoetingen op hun lijstje staan.

Volg via Twitter nieuwe updates

Dinsdag 7 maart

Philips Healthcare

De vestiging van Philips Healthcare in Böblingen bij Stuttgart wordt verbouwd.
Bas van Breugel is directeur sales development en marketing bij Philips Healthcare in Böblingen. Hij toonde de Nederlanders al enkele producten die nog niet op de markt zijn.

 

Lunch in de kantine bij Philips, enkele Nederlandse ondernemers zien aanknopingspunten in Zuid-Duitsland.

Curetis

Curetis is opgericht door enkele oud-Philips-medewerkers. Ze maken een systeem waarbij sneller een diagnose kan worden uitgevoerd voor patiënten met zware infectie.
Curetis was uitzonderlijk open voor de Twentenaren en liet veel technische details zien.
Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door: