Ga naar inhoud

Podcast – Amsterdamse autoschade-app Fixico op missie naar regio München

Beieren telt meer auto's dan heel Nederland, en dus is de regio een interessante markt voor de Amsterdamse autoschade-app Fixico. De startup gaat daarom deze maand mee op de economische missie van de steden Amsterdam, Utrecht en Amersfoort naar München. Derk Marseille vraagt business development manager Boris Koster naar zijn strategie.

Business development manager Boris Koster gaat namens startup Fixico mee met de economische missie van de steden Utrecht, Amersfoort en Amsterdam naar Beieren op 13 en 14 februari. Derk Marseille sprak hem afgelopen week op een bijeenkomst voorafgaand aan de missie. Hij ziet kansen voor het jonge bedrijf in München. “Zeker in Beieren wil men dat de auto er snel weer goed uitziet.”

Beluister de podcast:

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/fixico-naar-regio-munchen

 

Podcast

Luister naar andere podcasts van Duitslandnieuws.

 

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
De regio’s Amsterdam en Utrecht gaan 13 en 14 februari op economische missie naar Beieren. Meer dan 80 bedrijven en instellingen oriënteren zich op de Beierse regio met als doel een meerjarige focus op Zuid-Duitsland. Centraal staan: urban mobility, e-health, digital media en startups.

Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.