Ga naar inhoud

Podcast – Minister Bert Koenders in Berlijn: 3 punten waarop Europa beter moet presteren

Europa moet beter presteren, stelde minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders (PvdA) deze week op bezoek in Berlijn tijdens het Deutsch-Niederländisches Forum. In de podcast benoemt hij 3 verbeterpunten.

Tijdens het tweedaagse Deutsch-Niederländisches Forum 2017 deze week hield de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders (PvdA) een toespraak waarin hij de problemen schetst die wat hem betreft in Europa en de wereld spelen.

Beluister de toespraak van Bert Koenders:

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/podcast-koenders

Deutsch-Niederländisches Forum 2017

Bekijk beelden en andere indrukken van het forum van afgelopen week.

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.