Ga naar inhoud

Nieuwjaarspodcast 2017

Niet alleen Nederland gaat in 2017 naar de stembus, ook in Duitsland zijn er belangrijke verkiezingen. Waar komt de onvrede vandaan, welke invloed gaan Trump en Brexit hebben op Nederland en Duitsland? Derk Marseille kijkt vooruit naar 2017 met Axel Hagedorn, Anja Wesbuer en Roy van Veen.

Met Axel Hagedorn, hoogleraar Duits-Nederlandse rechtsbetrekkingen, advocaat bij Van Diepen en Van der Kroef en columnist Duitslandnieuws.nl. Anja Wesbuer, Startup Amsterdam en Roy van Veen, Tothem.co en columnist Duitslandnieuws.nl.

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/nieuwjaarspodcast-2017

Luister naar de Eindejaarspodcast 2016

Eindejaarspodcast 2016

Lees enkele columns terug

Axel Hagedorn

Roy van Veen

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.