Ga naar inhoud

Podcast: Radiomaker Joost Wilgenhof gaat op zoek naar de ‘Wutbürger’

Radiomaker Joost Wilgenhof gaat de komende maanden op zoek naar de 'Wutbürger'. In de podcast spreekt hij met Job Janssen en Derk Marseille over de vraag hoe Duitse media en politici omgaan met het thema migratie en integratie.

Radiomaker Joost Wilgenhof maakt de komende maanden een documentaire over een man in Saksen die op een inspraakavond zijn zorgen uitte over de de bouw van een moskee. Zijn betoog kwam op youtube en ging viraal.

Podcast

Luister hier naar de podcast.

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/joostwilgenhof

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.