Ga naar inhoud

Podcast: Van Berlijn leer je dat je met lef veel kunt bereiken

Van Berlijn leer je dat je met lef en passie veel kunt bereiken. Dat zeggen drie Nederlandse deelnemers aan een innovatietour met Derk Marseille door de Duitse hoofdstad.

Luister naar de nieuwste aflevering van de podcast De Week.

De Week

Anneke Vierhout (Hogeschool van Amsterdam), Joan Smallenbroek (Alrijne Ziekenhuis) en Manon Wilbrink (Zadkine Rotterdam) volgen een master Management en Innovatie in maatschappelijke organisaties in Rotterdam. Voor hun studie zijn ze op stap in Berlijn om inspiratie op te doen voor hun studie. Daarbij bezoeken ze onder meer Juliane Zielonka, directeur startup bootcamp Digital Health in The Factory aan de Bernauer Strasse en Moritz Fichtner CPO van Itembase.

[iframe width=”100%” height=”166″ scrolling=”no” frameborder=”no” src=”https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/291542685&color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false”]

 

Luister naar de podcast

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.