Ga naar inhoud

Podcast – Anni Friesinger: Nederlanders kunnen met creativiteit een zinkend schip nog redden

PODCAST - Derk Marseille spreekt op de Duitslanddag met oud-topschaatster en onderneemster Anni Friesinger en ondernemers Marcel Magermans van MMID en Twan Rutten van Fonq. Ze vertellen wat ze hebben geleerd over zakendoen over de grens.

Luister naar de nieuwste aflevering van de podcast De Week.

De Week

Derk Marseille spreekt op het podium met oud-topschaatster en onderneemster Anni Friesinger en ondernemers Marcel Magermans van MMID en Twan Rutten van Fonq. Samen delen ze hun ervaringen over zakendoen in Duitsland, waar het mis ging en waar ze van hebben geleerd.

[iframe width=”100%” height=”450″ scrolling=”no” frameborder=”no” src=”https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/285426025&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true”]

 

Luister naar de podcast

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.