Ga naar inhoud

Podcast – Nederlanders in Berlijn blikken vooruit naar de deelstaatverkiezingen

PODCAST - Berlijn gaat zondag naar de stembus. Derk Marseille praat met de Berlijnse Nederlanders Cornelis Los, Jan Boeles en Job Janssen. Het stadsbestuur is 'Grottenschlecht', zegt Jan Boeles en Cornelis Los maakt zich zorgen over de vervlakking van de politiek.

Luister naar de nieuwste aflevering van de podcast De Week.

De Week

Derk Marseille blikt vooruit naar de deelstaatverkiezingen in Berlijn op zondag 18 september met Cornelis Los die voor een instituut voor film- en videokunst werkt, makelaar Jan Boeles en politiek redacteur Job Janssen.

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/deelstaatverkiezingenberlijn

 

Luister naar de podcast

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.