Ga naar inhoud

Podcast – AfD kan tweede partij van Mecklenburg-Voor-Pommeren worden

PODCAST - Normaal gesproken ligt er niemand wakker van de deelstaatverkiezingen in Mecklenburg-Voor-Pommeren. Job Janssen en Rosa Pelser vertellen waarom het op 4 september toch spannend wordt.

Luister naar de nieuwste aflevering van de podcast De Week.

De Week

Derk Marseille praat met Job Janssen en Rosa Pelser die net terug zijn uit Mecklenburg-Voor-Pommeren. Ze spraken er met vluchtelingen en vluchtelingenwerkers die als thema de verkiezingen domineren, de SPD als grootste partij van de Noord-Duitse deelstaat en de AfD die in de peilingen al aast op de tweede plek.

 

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/mecklenburg

Luister naar de podcast

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.