Ga naar inhoud

Podcast – Erwin de Buijzer ontwikkelt in Berlijn een nieuwe test voor leverpatiënten

PODCAST - Derk Marseille drinkt deze week een bakje koffie met Erwin de Buijzer in Rosenthalerplatz. Hij is ceo van health-tech startup Humedics GmbH in Berlijn en heeft met zijn bedrijf een nieuwe test ontwikkeld voor leverpatiënten.

Luister naar de nieuwste aflevering van de podcast De Week.

Podcast De Week

Erwin de Buijzer was in Nederland arts maar wilde zich meer storten op innovatie. In Berlijn is hij nu ceo van Humedics GmbH dat een nieuw testapparaat heeft ontwikkeld om leverpatiënten te diagnosticeren. Hij vertelt aan Derk Marseille hoe hij in Duitsland terecht is gekomen en wat zijn bedrijf de afgelopen jaren heeft ontwikkeld.

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/erwindebuijzer

Luister naar de podcast

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.