Ga naar inhoud

Podcast – Maurice Palms van Rembrandt Burger: Duitsers worden steeds losser tegen me

PODCAST - Derk Marseille schuift aan in Rembrandt Burger bij eigenaar Maurice Palms. De Nederlander hoort tot de best gewaardeerde hamburgerzaken van Berlijn. Hij vertelt hoe je je zaak opbouwt in Berlijn en hoe je het succes kunt vasthouden.

Luister naar de nieuwste aflevering van de podcast De Week.

Podcast De Week

Derk Marseille treft deze week Maurice Palms van Rembrandt Burger, een van de meest geliefde hamburgerzaken van Berlijn. Hij vertelt over hoe Berlijn de laatste jaren verandert, hoe hij steeds beter de bureaucratie begint te snappen en hoe hij in de smaak valt bij de Duitsers.

Luister naar de podcast

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.