Ga naar inhoud

Podcast – creative director Martiene Raven: ‘Dankzij Berlijn heb ik nu een nieuwe blik’

PODCAST - Creative director Martiene Raven verhuisde anderhalf jaar met haar man en twee dochters naar Berlijn. Ze vertelt Derk Marseille over het avontuur dat ze met z'n viertjes aangingen, de nieuwe blik die Berlijn haar heeft gegeven en over de projecten die haar bezig houden.

Luister naar de nieuwste aflevering van de podcast De Week.

Podcast De Week

Derk Marseille treft deze week creative director Martiene Raven uit Berlijn. Met Rabenmütter is ze een gids in modeland en vertaalt ze modetrends. Ze vertelt over haar nieuwe netwerk in Berlijn voor vrouwelijke professionals Hellow.Berlin. Een initiatief van Nederlandse vrouwen uit Berlijn.

Ze vertelt hoe het is om met kinderen naar Berlijn te verhuizen, hoe je integreert en wat het met je werk doet.

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.