Ga naar inhoud

Podcast met thrillerauteur Marjolijn Uitzinger: Nederland staat met de rug naar Duitsland

PODCAST - Derk Marseille loopt met auteur en journalist Marjolijn Uitzinger rond de Bondsdag, het politieke hart van Duitsland is een mooie plek om te praten over hoeveel haar nieuwe politieke thriller De Partijgenoot te maken heeft met de huidige politieke ontwikkelingen. Ze verbaast zich over hoe veel Nederlanders Duitsland niet zien staan. Ook vertelt ze over wat Berlijn gemeen heeft met New York.

Luister naar de nieuwste aflevering van de podcast De Week.

De Week

Deze week thrillerauteur en journalist Marjolijn Uitzinger uit Berlijn. Ze vertelt enthousiast over de parallellen tussen haar nieuwste boek De Partijgenoot en de huidige politiek die misschien wel bijna zo spannend is. Tegelijk verbaast ze zich over hoe veel Nederlanders Duitsland niet zien staan. Aan het einde van de de podcast verklapt ze aan welk Duitse woord ze een leuke herinnering heeft.

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.