Ga naar inhoud

Podcast met Job Janssen: ‘Zondag kan het begin zijn van een nieuw politiek Duitsland’

PODCAST - Derk Marseille kijkt op de redactie van Duitslandnieuws samen met Job Janssen vooruit naar de verkiezingen van komende zondag. "Komende zondag kan het begin zijn van een nieuw politiek Duitsland."

Luister naar de nieuwste aflevering van de podcast De Week.

Deelstaatverkiezingen

Derk Marseille en Job Janssen kijken vooruit naar de deelstaatverkiezingen van komende zondag. Wat gaat er veranderen in Duitsland en hoe wordt het land maandag wakker?

Podcast

Luister hier naar de podcast

 

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.