Ga naar inhoud

Podcast met Sander Nijssen die een frisse wind laat waaien door Duits bedrijf

PODCAST - Derk Marseille is samen met Sander Nijssen deze week in Treptower Park in Berlijn bij een van de grootste Sovjet-monumenten in de wereld. Nijssen is managing director bij online onderwijsplatform Iversity en moest daar een frisse wind laten waaien. "Ze hadden een schop onder hun kont nodig."

Luister naar de 28ste aflevering van de podcast De Week.

Treptower Park

Sander Nijssen is managing director bij online onderwijsplatform Iversity. Hoger onderwijs moet via Iversity toegankelijker en goedkoper worden. Daarnaast vertelt Nijssen over zijn fascinatie voor de Tweede Wereldoorlog. Derk Marseille en Nijssen praten in Treptower Park waar een van de grootste Sovjet-monumenten is gebouwd ter nagedachtenis van de gevallen Russische soldaten bij de slag om Berlijn.

Podcast

 

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.