Ga naar inhoud

Podcast vanaf filmfestival Berlinale: kijkje achter de schermen van de filmbusiness

PODCAST - Derk Marseille treft Matthijs Wouter Knol, directeur van de Berlijnse filmmarkt EFM tijdens het beroemde fimfestival de Berlinale. Verder in deze podcast een overzicht van het nieuws en we kijken vooruit met Pieter Heijboer, Bertus Bouwman en Laura Weijenberg.

Luister naar de 26ste aflevering van de podcast De Week. Derk Marseille treft Matthijs Wouter Knol op een bijzondere locatie; de speciaal voor de filmmarkt EFM leeg geruimde Martin-Gropius-Bau. Hij vertelt hoe het er aan toe gaat achter de schermen van het filmfestival de Berlinale.

Podcast

Verder een overzicht van het nieuws wat in Duitsland speelde afgelopen week en een vooruitblik met Bertus Bouwman, Pieter Heijboer en Laura Weijenberg naar de komende dagen.

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door: