Ga naar inhoud

Podcast met Marjolein van der Kolk van BerlijnBlog: blijft spannend door de verandering

PODCAST - Derk Marseille treft Marjolein van der Kolk van het populaire BerlijnBlog.nl op de beroemde Oberbaumbrücke. Verder in deze podcast een overzicht van het nieuws en we kijken vooruit met Bertus Bouwman en Laura Weijenberg.

Luister naar de 25ste aflevering van de podcast De Week. Derk Marseille treft Marjolein van der Kolk van BerlijnBlog.nl tussen Kreuzberg en Friedrichshain. Met 60.000 unieke bezoekers per maand is ze dé ultieme gids voor een coole Berlijn-ervaring. Met de Geheimtipp over hoe je de beruchte club Berghain binnenkomt en meer inside-informatie over Berlijn en haar haat-liefde-verhouding met Duitsland.

Podcast

Verder een overzicht van het nieuws wat in Duitsland speelde afgelopen week en een vooruitblik met Bertus Bouwman en Laura Weijenberg naar de komende dagen.

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/podcast26-marjolein-van-der-kolk

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door: