Ga naar inhoud

De Week waarin we constateerden dat steeds minder Duitsers gaan studeren in Nederland en we op zoek gingen naar het waarom.

De Week van Duitslandnieuws: Derk Marseille, Roy van Veen, Bertus Bouwman, Pieter Heijboer en Laura Weijenberg bespreken wat er deze week in Duitsland speelde en blikken alweer over het weekend heen naar volgende week. Dat Angela Merkel komende week het prestigieuze wereldleidersforum van Davos in de Zwitserse Alpen aan zich voorbij laat gaan heeft een bijzondere reden.

Luister naar de 21ste aflevering van de podcast De Week. Daarin bespreken Derk Marseille, Roy van Veen, Bertus Bouwman, Pieter Heijboer en Laura Weijenberg de afgelopen week en kijken vooruit naar de komende dagen.

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/podcast-22

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door: