Notice: Undefined index: schema_def_fund_org_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 478

Notice: Undefined index: schema_def_fund_person_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 479

Notice: Undefined index: schema_def_event_fund_org_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 542

Notice: Undefined index: schema_def_event_fund_person_id in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 543

Notice: Undefined index: schema_def_review_rating_min in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 727

Notice: Undefined index: schema_def_review_rating_max in /home/customer/www/test.duitslandnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/wpsso/lib/abstract/wp-meta.php on line 728
Terry van den Berg: Duitse beurs kost 8 maanden voorbereiding - Duitslandnieuws
Ga naar inhoud

Terry van den Berg: Duitse beurs kost 8 maanden voorbereiding

Het is makkelijk om te verzuipen op een grote beurs in Duitsland. Om dat te voorkomen is een goede voorbereiding nodig van zeker acht maanden, zegt Terry van den Berg die al jaren actief is namens de Deutsche Messe AG in Nederland. "Op de beurs staan in Duitsland is heel iets anders dan meedoen aan een Nederlandse beurs, daarbij stuiten we hier wel eens op onbegrip."

Als Terry van den Berg van de Deutsche Messe AG in Nederland al maanden van te voren aanklopt bij bedrijven om hun deelname aan beurzen te bespreken, stuit ze vaak op onbegrip, vertelde ze aan Derk Marseille tijdens de Duitslanddag. “Ze vinden vaak dat we veel te vroeg komen, en hebben het budgettair nog niet ingevuld. Terwijl zo’n lange voorbereiding echt nodig is.”

Ondanks de digitale wereld

Het is een kwestie van investeren, zegt Van den Berg. “Je moet niet denken dat je even langskomt en je product wel kwijtraakt. Je moet veel meer doen.” Ondanks de digitale wereld worden de deals nog altijd vooral op de beurs gesloten, vertelt ze. “Het gaat om het persoonlijk contact.”

Terry van den Berg en Derk Marseille.

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:
Avatar fotoDerk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.